Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 03. 2014. 14:14 >> 15:48
20

PODGORICA

Bečić: U DPS-u svjesni sigurnog poraza

U DPS-u još ne mogu da se dogovore ko im je nosilac liste u glavnom gradu, kazao je nosilac liste Socijalističke narodne partije za Podgoricu Aleksa Bečić.

„Ja ih pozivam da konačno odluče koga će žrtvovati, jer su  i oni svjesni da im je poraz zagarantovan. Ako to bude gospodin Mugoša, ja sam dodatno inspirisan za finiš ove kampanje koju vodimo već duži niz godina“, istakao je Bečić na predstavljanju izbornog programa za predstojeće  lokalne izbore u Podgorici.

Predstavljajući svoj program, kako su kazali, segmentiran u 15 poglavlja, predstavnici SNP-a su, na centralnom gradskom trgu, kazali da će mjesto skupštine Glavnog grada vratiti tamo gdje mu i pripada, da će javna preduzeća biti nosioci razvoja Glavnog grada, a ne budžetski paraziti i da će Podgoricom upravljati stručni i časni pojedinci.

Bečić je kazao da se nikada više Podgoricom neće vladati, već će „njom upravljati timovi onako kako dolikuje u interesu svih građana“.

Ustvrdio je da je isključivo lični interes bio motiv djelovanja gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše i DPS-a.

Bečić je naglasio da je najveći dio programa DPS-a ostao mrtvo slovo na papiru i da je glavno obilježje ove vlasti neispunjavanje obećanja i prolongiranje izgradnje započetih projekata.

Zato građani Podgorice ovoga puta neće propustiti šansu da Mugošu i DPS pošalju tamo gdje im i pripada, u opoziciju, i da se utvrdi nivo odgovornosti za sve što su uradili, poručio je nosilac liste SNP-a.

Poslanik i predsjednik Opštinskog odbora SNP-a Podgorica Velizar Kaluđerović poručio je da se ta stranka za ove izbore priprema organizovanije i ozbiljnije nego ikada do sada.

„Ubijeđen sam da će nakon predstojećih majskih lokalnih izbora u Glavnom gradu doći do promjena koje su potrebne svim građanima Podgorice“, kazao je Kaluđerović.

 

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније