Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 03. 2014. 16:23 >> 16:26
1

PLJEVLJA

Održana konferencija Asocijacije mladih SNP-a

Juče je u Pljevljima održana Izborna konferencija Asocijacije mladih SNP-a Pljevlja, u čijem radu je učestvovalo 106 predstavnika.

"Konferenciju su pozdravili potpredsjednik OO SNP-a Crne Gore i predsjednik OO SNP-a Pljevlja Radoman Gogić, predsjednik opštine Pljevlja dr Miloje Pupović i predsjednik SNP-a Crne Gore Srđan Milić a istoj su prisustvovali i članovi GO SNP-a Crne Gore iz Pljevalja kao i gosti iz Asocijacija mladih SNP-a iz Berana, Nikšića, Herceg Novog i Plužina", navodi se u saopštenju te partije.

Na konferenciji je izabran Odbor Asocijacije mladih SNP-a, koji se sastoji od 35 članova, od kojih je 12 pripadnica ljepšeg pola. Za predsjednika je izabran Dučan Jović a Odbor će predstavljati Slavica Vujičić, Miroslav Gogić, Olga Danilović i Miloš Bujišić.

 "Nikada mladost nije imala manju perspektivu. Zato mladi SNP-a hoće i moraju da se izbore za bolju budućnost mladih generacija, kako u Pljevljima tako i u Crnoj Gori. Hoće da se njihov glas čuje i uvaži. Hoće da budu aktivni učesnici u svim društvenim dešavanjima, u proizvodnim, razvojnim, kulturnim, sportskim", navodi se u saopštenju SNP-a.

Iz te partije tvrde da je poniženje je za mlade Pljevljake to što im se nude mogućnosti da potraže posao van Pljevalja.

"To ni mladi ni Pljevlja nisu zaslužili. Mladi SNP-a će učiniti sve da se izbore za osnovno pravo, pravo na rad, za ravnopravan tretman Pljevalja u Crnoj Gori", saopšteno je iz SNP-a..

U saopštenju se navodi da su prisustvom na Konferenciji, mladi SNP-a Pljevlja su dali do znanja da žele da budu prepoznatljiva snaga SNP-a Crne Gore, da slijedeći programska načela žele uređeno i zdravo društvo sa jednakim pravima svih građana.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније