Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 03. 2014. 15:09 >> 20:55
5

PARTIJA ODLUČILA

Jonica nosilac liste SNP-a u Baru

Nosilac izborne liste SNP-a na lokalnim izborima u Baru biće poslanik u Skupštini Crne Gor Snežana Jonica.

Ona je na današnjem presu istakla da SNP građanima Bara na predstojećim lokalnim izborima nudi "najozbiljniju, najkvalitetniju i najsuperiorniju politicku ponudu".

Jonica je poručila da je tim SNP-a garancija da ta stranka osim programa ima i ljude koji će taj program realizovati u interesu svih građana Bara.

"Sigurna sam da ovaj tim koji je spoj mladosti i iskustva, znanja i odgovornosti, hrabrosti i mudrosti jeste najčistija politička ponuda građanima Bara, zato ih već danas pozivamo da zajedno sa nama grade budućnost jer ovu priliku ne smijemo propustiti", poručila je Jonica.

Potpredsjednik barskog SNP-a Milenko Čebalović rekao je da je odbor te partije jednoglasno odlučio da će SNP na predstojećim lokalnim izborima u Baru nastupiti samostalno.

"Da će slogan naše kampanje biti 'Mladost, mudrost i hrabrost'. I konačno, da će nosilac naše izborne liste biti Snežana Jonica", poručio je on.

Cilj SNP-a je, kako je rekao, da građanima Bara ponude kandidata i listu koja će svojim znanjem i iskustvom, mladošću i mudrošću, hrabrošću i odgovornošću biti najčistija programska ponuda.

"Jer mi ne gradimo nade, mi gradimo budućnost", poručio je on.

Kristina Pavićević, Televizija Crne Gore

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније