Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 03. 2014. 15:12 >> 15:12
3

LOKALNI IZBORI

Gusinje: DPS uvjeren u izbornu pobjedu

Demokratska partija socijalista snažno vjeruje u ostvarivanje dobrog izbornog rezultata na lokalnim izborima koji će se u maju održati i u najmlađoj crnogorskoj opštini - Gusinju.

„Podrška Gusinjana politici DPS-a koju smo zavrijedili posvećenošću težnjama građana Gusinja,  i vizija za iskorišćavanje svih potencijala Gusinja koju imamo, daje nam optimizam da vjerujemo da ćemo formirati vlast u Gusinju i time raditi na ostvarivanju zacrtanih ciljeva, ideja i razvojnih projekata, a na dobrobit svih građana Gusinja i Crne Gore“, navodi se u saopštenju DPS-a.

U Gusinju je juče održana izborna konferencija DPS-a kojoj je prisustvovalo 125 delegata. Izabran je Opštinski odbor te partije od 83 člana.

Na konstitutivnoj sjednici Opštinskog odbora, koja će biti održana za par dana, biće izabran predsjednik DPS-a Gusinja, navedeno je u saopštenju.

Izbornoj konferenciji DPS-a u Gusinju prisustvovali su član Predsjedništva Miodrag Bobo Radunović, te članovi Izvršnog odobra DPS-a Mirsad Mulić i Drago Čantrić.

„Na konferenciji je istaknut doprinos Demokratske partije socijalista u obnovi statusa opštine Gusinje i opredjeljenost da se u narednom periodu u Gusinju organizuje funkcionalna lokalna samouprava koja će odgovoriti na potrebe građana ovog kraja“, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније