Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 03. 2013. 13:58 >> 15:51
10

PREDSJEDNIČKI IZBORI

VIDEO: Krivokapić: Neću glasati na izborima

Lider Socijaldemokratske partije Ranko Krivokapić kazao je da neće glasati na predsjedničkim izborima i poručio svojim biračima da 7. aprila mogu apstinirati ili prekrižiti birački listić.

Krivokapić je naveo da je SDP poslao konačnu i suštinsku poruku, da je Filip Vujanović neustavno kandidovan i da ga ne mogu podržati i zbog toga „jer se suprostavljao simbolima dostojanstva države“.

„Možete da ne izađete na izbore što ću uraditi ja, ili se može prekrižiti listić, to su tehničke stvari“, rekao je Krivokapić novinarima u parlamentu.

On je naveo da je suštinska poruka SDP-a da nijedan predsjednički kandidat nema podršku te partije.

„SDP nema svog kandidata na ovim izborima, jedan od dva kandidata je neustavan i ne možemo ga podržati a drugog ne možemo podržati iz čisto političkih razloga“, objasnio je Krivokapić.

Prema njegovim riječima, dijapazon načina na koji birači SDP-a mogu da se ponašaju 7. aprila je širok, od neizlaska do križanja listića.

Krivokapić je, komentarišući izjavu predstavnika SDP-a iz Krajine Envera Selmanovića, koji je rekao da će glasači SDP-a iz te oblasti podržati Vujanovića, apelovao da se ne zloupotrebljavaju "životne muke ljudi u kampanji da bi se dobili jeftini politički poeni".

Krivokapić je dodao ako se sa tim nastavi da će SDP uključiti sa jasnim porukama u kampanju.

„Nadam se da smo te policijske metode ostavili iza nas, i pozivam Vujanovića da se ne koristi zloupotrebom životnih problema nekih ljudi, jer će to onda tražiti uključenje SDP-a u kampanju, a to će zavisiti samo od Vujanovića“, rekao je Krivokapić.

 

 

 

Izjava Krivokapića

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније