Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 04. 2014. 16:15 >> 16:21
14

NIJE BILO ZVANIČNIH

Popović: Očekujem razgovore sa DPS-om

Demokratska partija socijalista (DPS) najvjerovatnije neće ulaziti u predizbornu koaliciju s Narodnom strankom (NS) za lokalne izbore u Podgorici, nezvanična su saznanja Portala Analitika. Na drugoj strani lider NS-a Predrag Popović kaže da zvaničnih razgovora sa DPS-om još nije bilo, ali da ih očekuju.

 

"Iz DPS-a nam je nagoviješteno da će razgovora biti na konto preliminarnog dogovora i razgovora koji smo imali sa njima ranije", kazao je Popović za radio Antena M.

Popovića nije precizirao kada bi predstavnici NS mogli da razgovaraju sa DPS-om.

"Pretpostavljam da neće biti prije povratka Mila Đukanovića iz Amerike. Ako ih bude obavijestićemo javnost da li smo se dogovorili ili ne, ali kao što sam rekao, preliminarni razgovor smo imali i vrlo se precizno o mnogim stvarima dogovorili. Mi smo stranka koja poštuje dogovore, a da li je došlo do bilo kakve promjene u stavu DPS-a to ćemo pretpostavljam saznati u razgovoru ako ih bude, ako ih ne bude onda će to biti jasno", kazao je Popović.

Popović poručuje da "NS neće nikada ulaziti u bilo kakve predizborne ili postizborne saveze koji bi u bilo kom smislu mogli biti na štetu interesa stranke".

Inače, posljednji sastanak dvije stranke na najvišem nivou je bio desetak dana prije izbora u Beranama kada je načelno bilo riječi o mogućoj predizbornoj koaliciji u Podgorici i postizbornoj u Beranama.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније