Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 04. 2014. 12:46   >>  12:46 11

DPS O OPOZICIJI

Lovili krupne ribe, a sami se upecali

Takozvani lovci na krupne ribe iz redova opozicije upecali su se u svoju mrežu, saopštili sui z Demokratske partije socijalista (DPS)



 

Iz te partije su saopštili da su lideri Nove i PzP-a Andrija Mandić i Nebojša Medojević mislili da će, ako budu dovoljno galamili o navodnim tuđim krađama i zloupotrebama, njihove kriminalne aktivnosti ostati tajna za javnost.

“Dolazak Slobodana Radulovića u Beograd da svjedoči o malverzacijama u ‘C Makretu’ iz kojih su Mandić i Medojević izašli teži za pet miliona eura, predstavlja novu fazu u otkrivanju uloge crnogorske opozicije u političkim, parapolitičkim i kriminalnim aktivnostima sa namjerom da se Crnoj Gori ne dozvoli pravo na referendum o nezavisnosti. Iako su se funkcioneri Demokratskog fronta opirali tvrdnjama da nijesu čekali u holovima i predkabinetima da prime apanaže od svojih finansijera protiv kojih se sprovode krivični i sudski postupci, u odnosu na nove okolnosti biće u vrlo neprijatnoj situaciji. I to ne mislimo na političku, jer im građani ionako ništa ne vjeruju”, kazali su iz DPS-a.

Za njih će, kako navode, biti vrlo složeno kako da se pred istražnim organima suprostave ubjedljivim činjenicama.

„Interesantno je i to, da je u odnosu na dokaze Radulovića postojala mlaka reakcija funkcionera Demokratskog fronta, dok na tvrdnje da su primali novac od Darka Šarića niko nije ni riječi progovorio. Znali su iz Fronta i da na mnogo manje optužbe bučno odgovore, istini za volju uvijek neuvjerljivo, ali u ovom slučaju kao da su zaboravili da govore. Oni znaju da li za to postoje dokazi, zato su procijenili da im je najpametnije da ćute. Nakon što su sami za sebe rekli da su kupovali glasove u Herceg Novom, da su pravili private kuće od novca javnih preduzeća, da su se nelegalno finansirali i na kraju da su dobili 5 miliona eura da bi vodili kampanju da Crne Gore ne bude, konačno se postavlja pitanje šta će da urade nadležni državni organi u odnosu na ove činjenice. Da li je DPS u pravu kada kaže da opozicija nije opozicija vlasti, već opozicija državi? Svi koji sarađuju sa njima isti su kao i oni”, istakli su iz DPS-a.

 

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније