Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 04. 2014. 08:28   >>  08:29 6

DANILOVIĆ PORUČIO

"Bogojević da napada DPS, a ne Lekića"

Ukoliko želi da dokaže da je opozicionar, kandidat Socijaldemokratske partije i Pozitivne Crne Gore, Dragan Bogojević moraće da kritikuje Demokratsku partiju socijalista, umjesto što napada Demokratski front, izjavio je član Predsjedništva DF Goran Danilović.

On je za "Vijesti" kazao da je Bogojević pokazao političku nespretnost napadajući lidera opozicije.

"Ako je već građanski kandidat, morao bi da shvati kako mu od Lekića i Fronta ne prijeti nikakva opasnost jer su kod nas slobodni građani. On bi valjda trebao da se suprostavi partijskoj Crnoj Gori, koju vodi DPS", rekao je Danilović.

Bogojević je ranije kazao da on i Miodrag Lekić ne mogu dijeliti biračko tijelo, navodeći da nema sličnosti između njega i lidera DF, ali da su jasne razlike.

Tako je naveo da, za razliku od Lekića, nema partijsku biografiju kao i da su bili na različitim pozicijama u vrijeme "kada je Crna Gora određivala svoju budućnost".

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније