Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 03. 2013. 14:44 >> 17:21
3

PREDSJEDNIČKI IZBORI

Vujanović očekuje još ubjedljiviju podršku Tivćana

Predsjednički kandidat DPS-a Filip Vujanović je, prilikom posjete kompleksu Porto Montenegro u Tivtu, istakao da je riječ o jednoj od najuspješnijih privatizacija i kapitalnoj investiciji za razvoj turizma i Crne Gore u cjelini.

"Ovo je svakako najuspješnija privatizacija u hotelijerstvu i turizmu u Crnoj Gori, odnosno najbolji dokaz uspješne transformacije jednog  vojnog objekta u vrijedan turistički kompleks, koji je ponos Crne Gore, jer i preko Porto Montenegra mnogi znaju za Crnu Goru“, kazao je Vujanović.

Vujanovića raduje što kompleks Porto Montenegro zapošljava veliki broj ljudi iz Tivta i Crne Gore, čime se pokazuje da "smo imali privatizaciju koja može biti za primjer ne samo Crne Gore".

Vujanović je istakao da je do sad u projekat Porto Montenegro uloženo oko 200 miliona eura i da je planirano da se nastavi sa investicijama.

Na novinarsko pitanje da li činjenica da posjećuje Porto Montenegro znači da ima podršku vlasnika Pitera Manka, Vujanović je odgovorio da ne zna da li ga Mank podržava, jer kanadski biznismen neće glasati u Crnoj Gori.

"Mank je pokazao da se u Crnoj Gori može, uz jedan dobar odnos stranog investitora, mijenjati ambijent. Tivat je nastao sa Arsenalom, razvijao se sa njim, ali i počeo da propada sa Arsenalom. Da se projekat Porto Montenegro nije realzovao, Tivat sada ne bi, ni približno, bio ono što jeste“, istakao je Vujanović.

On je dodao da postoji još zainteresovanih investitora, što je "dokaz da je Tivat prostor elitnog turizma, koji predstavlja primjer onoga što vrijednost turističkog resursa i prirodnih ljepota Crne Gore".

"Nadam da će Tivćani glasati za mene i to mnogo ubjedljivije nego prošlog puta. Mislim da je projekat Porto Montenegro, kao i drugi, pokazao da je državna politika koju sam promovisao zavrijedilia da dobije veću podršku u Tivtu“, kazao je Vujanović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније