Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 04. 2014. 15:40 >> 15:51

BOJANIĆ-DANILOVIĆU

Sa vječitom opozicijom ne raspravljamo

Pozitivna Crna Gora ne vidi potrebu da vječitoj opoziciji dokazuje svoje opoziciono djelovanje, saopšteno je iz te stranke.

Podsjetimo član Predsjedništva DF Goran Danilović poručio je kandidatu Socijaldemokratske partije i Pozitivne Crne Gore, Draganu Bogojeviću da će morati da kritikuje Demokratsku partiju socijalista, umjesto što napada Demokratski front

"Danilovića cijenimo kao opozicionara, koji duži niž godina bezuspješno pokušava da smijeni postojeću vlast. Uvažavamo njegove stavove, ali sa većinom nismo saglasni", naveo je u reagovanju Mladen Bojanić potpredsjednik i šefa Kluba poslanika Pozitivne Crne Gore.

On kaže da Pozitivna neće komentarisati Danilovićeve savjete toj partiji i nosiocu liste PCG i SDP-a Bogojeviću.

"Isto kao što nećemo uzeti sebi za pravo da dijelimo lekcije DF-u i njihovom nosiocu liste Lekiću. Neka svako bira svoj način političkog djelovanja, a Pozitivna ne vidi potrebu da vječitoj opoziciji dokazuje svoje opoziciono djelovanje", zaključio je Bojanić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније