Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 04. 2014. 08:04 >> 09:22
9

VISOK STEPEN KONSENZUSA

Nema sukoba u DPS-u

"Koliko je bila dobra odluka da Slavoljub Stijepović bude nosilac liste za Podgoricu i kandidat za gradonačelnika najbolje svjedoči činjenica da je taj prijedlog jednoglasno prihvaćen na sjednici Odbora DPS Glavnog grada", izjavio je Pobjedi politički direktor DPS-a Tarzan Milošević.

"U partiji vlada visok stepen konsenzusa za sva ključna pitanja i sve odluke se donose kroz dijalog i veoma pažljive procjene šta je u najboljem interesu DPS-a države, pa je tako bilo i ovog puta", kazao je Milošević.

On je najavio da će vrlo brzo biti poznati i nosioci lista te partije u ostalim gradovima u kojima se održavaju lokalni izbori.

"U toku su procedure propisane Statutom partije u svim opštinama  u kojima se izbori održavaju. Ispoštovaćemo sve rokove predviđene zakonom kada je riječ o predaji naših lista opštinskim izbornim komisijama", naveo je Milošević.

On vjeruje da će kroz ponovljenu proceduru biti prevaziđen problem v.d. stanja u Tužilaštvu, „čime ćemo nastaviti da unapređujemo demokratski ambijent u Crnoj Gori i dinamičan integracioni put ka EU i NATO“.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније