Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 04. 2014. 13:44 >> 17:15
20

OPOZICIJA, MEDIJI, NVO...

Subotić: Cilj im je rušenje vlasti

Srpski biznismen Stanko Cane Subotić kazao je da je crnogorskoj opoziciji, pojedinim medijima i nevladinim organizacijama u Crnoj Gori zanimljiv jer su godinama „ulagali" u kreiranje njega kao balkanskog đavola.

 

 

On je, između ostalog, rekao da je njima jedini cilj da „pošto-poto sruše vlast“.

„Po cijenu da i nestane Crna Gora za nekoliko godina. Zato su sve udružili i tako se bahato ponašaju. Pa vidjeli ste da su prije neki dan zamalo postavili Miškovog advokata za tužioca. Još ambasadori žale što on nije postao 'nezavisni' tužilac Crne Gore“, rekao je Subotić u intervjuu Pobjedi.

On je rekao da većinu od tih osoba tuži godinama, te da oni znaju da im neće oprostiti uništavanje njegove porodice, firmi, imovine, zdravlja njegovih roditelja...

Rekao je kako je bio finansijski partner prilikom pokretanja Nezavnisnog dnevnika „Vijesti“, te da i dalje čuva uplatnice i ugovore, te ostalu dokumentaciju koja se odnosi na pokretanje tog lista.

„Iako sam ja tada pomagao crnogorskoj državi, jer je trebalo da se kroz osnivanje medija nekako suprotstave Miloševićevim medijima i agresiji koja se sprovodila ka Crnoj Gori, od tih para, ispostaviće se, najviše su koristi imali Željko (Ivanović) i Miško (Perović)“, kazao je Subotić, navodeći kako im je dao dovoljno novca da bi postali ono što su sada.

Tvrdi i da su istraživanja koja objavljuje MANS, pozivajući se na Regionalnu mrežu istraživačkih novinara (OCCRP) direktna pomoć njihovim političkim strankama.

http://www.pobjeda.me/2014/04/19/stanko-subotic-iza-kampanje-protiv-mene-u-crnoj-gori-stoji-ista-banda/#.U1J4v6KZxdg

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније