Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 04. 2014. 21:53 >> 21:53
7

ĐURANOVIĆ NOSILAC LISTE

DPS i LP zajedno u Danilovgradu

Demokratska partija socijalista i Liberalna partija danas su potpisale sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u Danilovgradu, zakazanim za 25. maj, saopštio je šef Izbornog štaba DPS-a u tom gradu Miodrag Đurović.

Rezultati u četvorogodišnjem periodu pokazuju da smo ostvarili sva predizborna obećanja, čak i mnogo više od toga, naveo je Đurović.

„Sve to je prepoznalo danilovgradsku lokalnu vlast kod domaće i međunarodne javnosti kao primjer uspješne vlasti. Zahvaljujući tome, Danilovgrad je prepoznat od strane domaćih i stranih investitora kao sredina u kojoj se ulaže i invenstira, a siguran sam da će se te investicije i nastaviti što će doprinijeti ukupnom razvoju Danilovgrada, i posebno otvaranju novih radnih mjesta“, kazao je Đurović, prenosi Portal Analitika.

Izvršni i Opštinski odbor DPS-a jednoglasno su podržali predloženu izbornu listu.

„Izborna lista je birana iz velikog broja kvalitetnih ljudi iz koje bi sigurno mogli formirati tri kvalitetne izborne liste. Zato nam je posao bio olakšan u smislu da smo napravili listu koja će osvojiti apsolutnu pobjedu. Oni će svojim autoritetom kojeg građani prepoznaju, još jedanput potvrditi povjerenje koje imaju kod građana“, kazao je Đurović, navodeći da će na čelu izborne liste biti aktuelni gradonačelnik Branislav Brano Đuranović.

„Danilovgrad će, kako mu nalaže tradicija, nastaviti da se razvija i demokratski i ekonomski, slijedeći sigurni evropski put Crne Gore. To je garancija sigurne pobjede DPS-a, odnosno koalicione liste“, zaključio je Đurović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније