Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 04. 2014. 08:12   >>  08:12 3

NEZAVISNI POSLANIK

Stanić: Ne dam mandat, osnivam partiju

Bivši poslanik Demokratskog fronta Novica Stanić, nakon isključenja iz Nove srpske demokratije, kazao je da će zadržati poslanički mandat, i, najvjerovatnije, formirati novu partiju Pokret za sjever.

 

Stanić, koji je Lider Pokreta za Pljevlja, je Dnevnim novinama rekao da još nije razmišljao da li će, kao samostalni poslanik, djelovati u okviru nekog Kluba poslanika.

Izvršni odbor Nove konstatovao je u petak prestanak članstva Novice Stanića u ovoj partiji.

"Radi se o samoisključenju. Izvršni odbor je, po članu 10 Statuta Nove konstatovao da on više nije član naše partije. Bilo bi prijatno iznenađenje ako bi naš bivši član vratio partiji, koja mu je omogućila da bude predstavnik naroda u Skupštini, mandat ", rečeno je Dnevnim novinama u Novoj srpskoj demokratiji.

To se, međutim, neće dogoditi.

"Neka je nazdravlje ostatku! Neću vratiti mandat i ubuduće ću djelovati kao samostalni poslanik u Skupštini ", kazao je juče Stanić.

Na pitanje da li će djelovati u okviru nekog Kluba poslanika, Stanić je rekao da o tome još nije razmišljao.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније