Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 04. 2014. 07:54 >> 10:15
5

IZBORI U PODGORICI

Bečić: SNP najveće iznenađenje

SNP će biti najprijatnije iznenađenje na izborima u Podgorici, a koaliciju sa DPS-om sigurno nećemo praviti. Izborni program SNP-a biće osnova za eventualnu postizbornu saradnju sa drugim partijama, kazao je nosilac liste SNP-a u Podgorici Aleksa Bečić.

 

Bećić je rekao da SNP neće biti tas na vagi, već stub nove demokratske vlasti, jer je to u interesu građana i budućnosti grada. 

„Po reakcijama velikog broja građana i njihovim pozitivnim impresijama na našu dosadašnju kampanju, programsku i kadrovsku ponudu, jasno je da smo značajno proširili dijapazon potencijalnih glasača liste koju predvodim, tako da sa puno optimizma dočekujemo naredne aktivnosti. Siguran sam da ćemo biti najprijatnije iznenađenje predstojećih izbora“, rekao je Bečić za Pobjedu.

Tvrdi kako je izborni program SNP-a, koji sadrži samo životna pitanja koja tangiraju građane Podgorice, osnov za dogovor sa nama. 

„Vidjećemo programsku i kadrovsku ponudu drugih, odgovor građana Podgorice i sve će biti mnogo jasnije“, rekao je Bečić.

On je podsjetio da je SNP u januaru pozvao sve progresivne snage koje istinski žele promjene da postignu dogovor da nivo međusobnog uvažavanja i poštovanja u predstojećem periodu bude na nivou odgovornosti trenutka u kojem se nalazimo, imajući u vidu da je to bazična pretpostavka uspjeha. 

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније