Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 04. 2014. 07:58   >>  07:57 10

MEDOJEVIĆ RAKČEVIĆU

Mi smo DF, a ne Građanska lista

Član Predsjedništva Demokratskog fronta DF Nebojša Medojević rekao je da se lista tog političkog saveza za izbore u Podgorici zove „Demokratski front - Miodrag Lekić”.

 

Reagujući na izjavu koordinatora Foruma 2010 Žarka Rakčevića da će ta organizacija na predstojećim izborima u Podgorici podržati Građansku listu Demokratskog fronta koju predvodi Miodrag Lekić, Medojević je rekao Danu da "Rakčević govori o građanskoj listi zato što je on tako doživaljava".

"Jer će na našoj listi biti i intelektualaca i ljudi koji nijesu članovi nijedne partije, a ako budu zainteresovani, i članovi Foruma 2010 će takođe biti na toj listi. O tome je riječ, a ne o nazivu liste“, kazao je Medojević.

Prethodno je Rakčević kazao da je Skupština Foruma jednoglasno odlučila da podrži građansku listu Demokratskog fronta koju predvodi Miodrag Lekić. Naveo je da će se u narednih nekoliko dana znati da li će njihovi članovi biti na listi.

On je kazao da nijesu još precizirali modalitet podrške toj zajedničkoj koalicionoj listi Demokratskog fronta, koju čine partije, grupe građana i NVO.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније