Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 03. 2013. 12:16 >> 14:29
4

PRIKUPIO 1905 POTPISA

Bojović: Ostajem u igri do kraja

Potencijalni predsjednički kandidat Rade Bojović kazao je, da je očigledno da su minimalne šanse da prikupi 7.710 potpisa, da bi mogao da učestvuje na izborima za šefa države.

 

 

Bojović je, danas do 10 sati, prikupio 1.905 potpisa podrške, ali je poručio da uprkos svemu ostaje u igri do posljednjeg dana, jer je uvjeren da poštena ponuda trećeg političkog puta ima podršku građana.

"Pri tom moramo imati razumijevanja za građane koji su pred prijetnjom stranaka dovedeni u situaciju da budu pasivni, ili da javno kriju svoja politička osjećanja", kazao je Bojović

Smatra da kampanja pokazuje koliko Crna Gora ima beznadežnu politiku.

"Tužna je je činjeca da je predsjednička kampanja svedena na dvije mutne politike i dva po mnogo čemu sporna kandidata. Ako pobijedi Vujanović to neće biti zato što je bolji od Lekića, već zato što se Lekić našao u pogrešnom društvu", rekao je Bojović.

Član Izvršnog odbora Pravedne Branko Baletić kazao je da se građani Crne Gore ponašaju isključivo kao pripadnici političkih partija, navodeći da ne može da vjeruje da je, do sada, samo oko 2.000 ljudi podržalo Bojovića.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније