Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 04. 2014. 22:28 >> 22:32
1

ČESTITAO VUČIĆU

Đukanović: Da odnosi budu još bolji

Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović čestitao je večeras premijeru Srbije Aleksandru Vučiću izbor na tu dužnost.

''U ime Vlade Crne Gore i u svoje ime, upućujem Vam iskrene čestitke povodom izbora za predsjednika Vlade Srbije, uvjeren da ćete sa istom posvećenošću, sada na novoj funkciji, nastaviti da doprinosite snažnom sveukupnom razvoju i napretku Vaše zemlje, kao i daljoj afirmaciji njenog položaja u regionalnim, evropskim i međunarodnim okvirima'', navodi se u čestitki.

Premijer Đukanović je izrazio najdublje uvjerenje da ''istorijske veze, mnogostruka povezanost naših zemalja i naroda, kao i vrijednosti koje dijelimo, predstavljaju čvrst temelj za dalje unapređenje prijateljskih odnosa i u vremenu koje je pred nama''.

''Siguran sam, ujedno, da će naše zajedničko opredjeljenje prema Evropskoj uniji otvoriti nove mogućnosti za kontinuirano snaženje partnerstva Crne Gore i Srbije i predstavljati dodatu vrijednost u odnosima naših zemalja'', navodi se u čestitki Đukanovića.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније