Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 04. 2014. 12:07   >>  12:06 1

IDU SAMOSTALNO

Pljevlja: Pozitivnu predvodi Nikola Jurić

Pozitivna Crna Gora na lokalnim izborima u Pljevljima nastupiće samostalno, a nosilac izborne liste u tom gradu biće diplomirani inženjer mašinstva Nikola Jurić.

"Na izbornoj listi Pozitivna Crna Gora – Nikola Jurić, nalaze se i tri nestranačke ličnosti  dr Dragana Golubović, prof. fizike Slobodan Jelovac i fudbaler Dejan Damjanović", saopšteno je iz Pozitivne.

Jurić je, kako je saopšteno iz te partije, rekao da vjeruje da su Pljevlja, kao grad koji vjekovima baštini multikulturalni sklad, i više nego spremna za jednu drugačiju, novu i građansku politiku koju nudi Pozitivna Crna Gora.

On vjeruje u dobar izborni rezultat, a u prilog tome ide činjenica da partiji pristupa sve veći broj građana u Pljevljima.

"Vrijeme pogrešnih  politika, koje su uništile naš grad je prošlo, stoga Pozitivna  nudi novu politiku, čistih ruku koja će pored  procesa stalnih donošenja odluka  preuzimati i odgovornost. Zato sam i više nego uvjeren da će nam Pljevljaci  na predstojećim izborima ukazati povjerenje", zaključio je Jurić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније