Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 03. 2013. 19:38 >> 19:32

USUSRET POSJETI ALIJEVA

Đukanović primio ambasadora Azerbejdžana

Predsjednik Vlade Milo Đukanović primio je ambasadora Republike Azerbejdžan Eldara Hasanova sa kojim je razgovarao u susret predstojećoj posjeti predsjednika Azerbejdžana Ilhama Alijeva Crnoj Gori.

 

Na sastanku je konstatovano da su odnosi dvije države izuzetno dobri, čemu ključni doprinos daje dinamika kontakata na najvišem nivou. Posjeta predsjednika Azerbejdžana Crnoj Gori biće prilika za nastavak i jačanje saradnje u svim oblastima, naročito u oblasti ekonomije i investicija.

Premijer Đukanović je iskazao uvjerenje da će dvije zemlje kroz partnerski odnos, a na temeljima obostranog razumijevanja u narednom periodu realizovati niz projekata značajnih za razvoj Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније