Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 05. 2014. 19:22 >> 21:31
1

DPS U BARU

Šturanović: Pobjeda mladosti i iskustva

Dobra enegrija među pobjedničkim timom i spoj mladosti i iskustva, još jednom, će biti dobar model za pobjedu Demokratske partije socijalista (DPS) u Baru, saopštio je potpredsjednik stranke Željko Šturanović.

Šturanović i član Izvršnog odbora Goran Jevrić posjetili su Opštinski odbor DPS Bar, gdje su održali sastanak sa kandidatima za odbornike.

Oni su, kako je saopšteno iz DPS-a, naveli da su zadovoljni što DPS-a ima izuzetnu kvalitetnu kadrovsku osnovu u Baru, iz koje na svim izborima građanima, kako su naveli, nude najuglednije i najbolje predstavnike koji će, i u narednom četvorogodišnjem mandatu, zastupati njihove interese.

''Dobra enegrija među pobjedničkim timom, spoj mladosti i iskustva, su još jednom dobar model za pobjedu naše partije u gradu Baru'', naglasio je Šturanović.

Sastanak je, kako je saopšteno iz DPS-a, održan u sklopu redovnih partijskih aktivnosti u Baru, sa ciljem realizacije izborne strategije i ispunjavanju ciljeva.

''Kako bi naša partija na predstojećim lokalnim izborima ostvarila što bolji rezultat. Šturanović je na osnovu ličnog i dugogodišnjeg političkog iskustva ukazao na osnovne ciljeve i sve obaveze koje se moraju odraditi u narednom periodu'', zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније