Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 05. 2014. 20:05 >> 20:07
1

PODGORICA

Ko uništava bilborde?

Ovih dana čuli smo analize vezane za izbore u Podgorici, po kojima je kampanja, kada su u pitanju nosioci lista - čista, bez međusobnih uvreda. Ali, na terenu vidimo uništene bilborde većine stranaka koje učestvuju u kampanji.

Povod je, možda, u razočaranosti nekih ljudi generalno u politiku, kaže Danica Nikolić iz DPS-a. Dodaje da su razlog i izuzetno loši vidovi ponašanja pojedinaca.

Danilo Šaranović iz SNP-a smatra da pozitivne reakcije na njihovog nosioca liste i kampanju, izazivaju osjećaj straha kod onih koji ne vode pozitivnu kampanju.

“Kod nas je više zastupljena teza – ja sam u pravu, ovi ostali su, samim tim, nepotrebni. Zbog toga se dešava ovo sa propagandnim materijalom i bilbordima, kako bi se na neki način pokušalo onemogućiti da neko ko drugačije razmišlja – iznese svoje stavove”, konstatuje SDP-ov Đorđe Suhih. 

Tatjana Debeljević, TVCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније