Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 05. 2014. 12:44 >> 13:45
16

BLIC TENDENCIOZAN

Bečić: Ne "čistim" SNP

Aleksa Bečić, nosilac liste Socijalističke narodne partije SNP u Podgorici demantovao je pojedine navode iz intervjua koji je danas objavio "Blic Crna Gora". On kaže da intervju sadrži određene formulacije, koje nemaju dodira sa onim što je on kazao. Bečić kaže da nije poručio da će "očistiti SNP", kako je Blic naveo. Bečić je saopštio da je izborni rezultat SNP-a promijenio imidž partije, te da će birati najbolje kadrove na najodgovornijim mjestima.

Bečić kaže da nijesu tačni sljedeći navodi koje je Blic prenio: „Bečić je Blicu Crna Gora rekao da niko neće moći da zaustavi čišćenje SNP-a od onih koji se ne uklapaju u moto mladost, mudrost, hrabrost. On je objasnio da je spoj mladosti i iskustva dobitna kombinacija, ali samo ako su u pitanju hrabri i oni koji sa najpoštenijim namjerama ulaze u borbu za smjenu vlasti i DPS-a.“

"Prethodno navedeno predstavlja takođe neistinu, jer u daljem tekstu intervjua gdje su data pitanja i odgovori apsolutno nigdje nema dodira sa formuacijama koje su saopštene u naslovu i uvodnom tekstu novinara, koji je prethodio pitanjima i odgovorima, odnosno integralnom intervju", navodi se u Bečićevom demantiju.

On kaže da umjesto, da se očekivano istakne veliki uspjeh SNP-a na održanim lokalnim izborima, pokušalo se u prvi plan staviti nešto što nije izgovorio, niti napisao.

Bečić je svim medijima proslijedio intervju koji je dao Blicu gdje kaže da je SNP kampanjom i ostvarenim rezultatom promijenila “krvnu sliku” po mnogim osnovama i imidž partije.

"Biraćemo najbolje kadrove na najodgovornijim mjestima, a dalji rast SNP-Mladost.mudrost.hrabrost niko ne može zaustaviti", poručio je Bečić.

Blic: Očistiću SNP, niko me neće zaustaviti

List Blic objavio je intervju u kojem je Bečić, navodno najavio reforme u SNP-u.

Bečić je, kako su napisali u tom listu, navodno rekao da niko neće moći da zaustavi čišćenje SNP-a od onih koji se ne uklapaju u moto ''mladost, mudrost, hrabrost''.

On je objasnio da je spoj mladosti i iskustva dobitna kombinacija, ali samo ako su u pitanju hrabri i oni koji sa najpoštenijim namjerama ulaze u borbu za smjenu vlasti DPS-a.

"Ovo nije samo istorijski rezultat za SNP, već i istorijska prilika da se krene u proces ozdravljenja našeg društva. Vrlo lako će građani moći da vide stepen iskrenosti svih u našem nastojanju da kada se donose ovakve odluke mislimo o budućnosti prije svega mladih ljudi i generacije koje dolaze, a ne političkoj trgovini. Da smo ja i partija kojoj pripadam htjeli da trgujemo, davno smo mogli izabrati drugi put. Gdje je čista namjera, dogovor se sam nameće, a kada neko želi da nađe izgovor uvijek će ga naći. Tako da je ključno pitanje iskrenosti'', kazao je Bečić.

Prema njegovim riječima SNP je svojom kampanjom i ostvarenim rezultatom promijenio "krvnu sliku" po mnogim osnovama i imidž SNP-a, i dodao da će birati najbolje kadrove na najodgovornijim mjestima.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније