Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

31. 05. 2014. 08:00   >>  09:56

SJEDNICA

DIK danas o lokalnim izborima

Sjednica Državne izborne komisije (DIK), posvećena lokalnim izborima održanim 25-tog maja, biće održana danas, potvrdio je za Radio Crne Gore sekretar te komisije Milisav Ćorić.

Na dnevnom redu biće prigovori koalicije za Evropski Danilovgrad, na rješenje tamošnje izborne komisije o poništenju glasanja na tri biračka mjesta.

Biće analizirano i 77 prigovora koje je u ime Demokratskog fronta, Pozitivne Crne Gore i Građanske inicijative iz Tuzi podnio MANS.

Ćorić je rekao da će se komisija o tim prigovorima izjasniti u roku od 24 sata. Državna izborna komisija je dobila najavu da će ovih dana stizati još prigovora dok traje rok za podnošenje prijava.

Tema 55-te sjednice Komisije biće i inicijative iz oblasti koje pokriva Zakon o finansiranju političkih partija. Sjednici će prisustvovati predstavnici MANS-a i CDT-a. 

„Očekujemo da će se na dnevnom redu naći i prigovori MANS-a, koji će večeras biti dostavljeni tom tijelu“, saopšteno je iz MANS-a.

Iz MANS-a su kazali da će njihovi predstavnici prisustvovati sjednici koja će, sa početkom u 11 sati, biti održana u prostorijama DIK-a u zgradi Skupštine, i podsjetili da je rad organa koji prate sprovođenje izbornog procesa javan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније