Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 03. 2013. 13:42 >> 13:33
5

POZIV

Radunović: Opozicija da se ujedini

Građani Nikšića su na izborima poručili, svim opozicionim partijama, da se ujedine i podrže predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića, rekao je funkcioner Demokratskog fronta Slaven Radunović.

On je podsjetio da su iz Fronta naveli da je na izborima bilo nepravilnosti koje još nijesu istražene, navodeći da su građani poručili opoziciji da treba da „zbije redove“.

„Opozicija mora da shvati tu poruku i da napravi sve što je potrebno kako bi se srušio režim Demokratske partije socijalista“, rekao je Radunović agenciji Mina.

Upitan da li očekuje da će Pozitivna Crna Gora podržati Lekića, Radunović je kazao da su Nikišićani poslali takvu poruku toj partiji.

„Pozitivna ima pravo da odluči kako god hoće, ali mislim da su im Nikšićani poručili da treba da podrže Lekića“, rekao je Radunović.

Funkcioner DF-a smatra da se poruka građana može vidjeti iz činjenice da je opozicija dobila manje glasova u odnosu na prethodne izbore i ocijenio da je ideja zajedništva koju promoviše Front dobila veću podršku, od stranaka koje su bile van tog saveza.

„Ne bih volio da neko tu činjenicu protumači da se povodom toga specijalno radujem rezultatu Fronta u Nikšića, jer mi je poraz opozicije teško pao i ne mogu da se radujem ni boljem rezultatu mog saveza“, precizirao je Radunović.


Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније