Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 06. 2014. 13:38 >> 13:49
2

FIŠER PROGNOZIRA

Crna Gora sljedeća u EU

Crna Gora je ostvarila značajan napredak na putu ka EU, što je nakon učlanjenja Hrvatske, preporučuje za sljedeću članicu, poručio je odlazeći ambasador Njemačke u Podgorici Pius Fišer.

 

 

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Njemačke, Fišera.

On je kazao da su vidljivi rezultati u oblasti vladavine prava i organizovanog kriminala i u tom smislu izrazio očekivanje skorijeg izbora Vrhovnog državnog tužioca. Fišer je pohvalio sve aktivniji angažman predstavnika medija i civilnog sektora u društveno-političkom diskursu Crne Gore.

Ministar Lukšić je zahvalio ambasadoru Fišeru na zalaganju i ličnom doprinosu jačanju bilateralnih odnosa Crne Gore i Njemačke za vrijeme njegovog mandata. On je kazao da Njemačku doživljava kao pouzdanog partnera na putu evropskih i evroatlantskih integracija i zahvalio na dosadašnoj podršci u ovim procesima.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније