Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 06. 2014. 14:17 >> 14:33

KRIVOKAPIĆ I FIŠER

Snažni odnosi CG i Njemačke

Predsjednik Skupštine Crne Gore i Parlamentarne skupštine OEBS-a Ranko Krivokapić primio je danas u Podgorici u oproštajnu posjetu ambasadora Njemačke u Podgorici Piusa Fišera.

 

Krivokapić i Fišer su ocijenili da su odnosi Crne Gore i Njemačke tradicionalno dobri i snažni, posebno na polju evro-atlantskih integracija.

 “Njemačka je vazda pokazivala pažnju i posvećen odnos prema Crnoj Gori i njenom putu u NATO i EU. Skupština Crne Gore i njemački Bundestag imaju veoma intenzivnu saradnju, kako u parlamentarnoj diplomatiji tako i u razmjeni znanja i iskustava” poručio je Krivokapić.

Fišer je istakao i pohvalio otvorenost crnogorskog Parlamenta i ocijenio veoma važnim doprinos Skupštine Crne Gore koji daje ukupnom procesu evro-atlantskih integracija, te podvukao da posebno raduje i hrabri bliska i intenzivna saradnja naše Skupštine i Bundestaga.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније