Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 03. 2013. 10:41   >>  10:41 4

REAGOVANJE

Marković: Vujanović saopštio neistine

Zamjenik glavnog i odgovornog urednika lista Dan, Nikola Marković negirao je optužbe Izbornog štaba Filipa Vujanovića, o zloupotrebama i neprofesionalizmu tog medija, navodeći da je predsjednički kandidat u prigovoru posmatračkoj misiji saopštio neistine.

 

Izborni štab Vujanovića uputio je u srijedu šefu Ograničene misije za posmatranje presjedničkih izbora OEBS/ODIHR Borisu Frlecu prigovor na pisanje Dana zbog, kako se navodi, višestruke zloupotrebe i neprofesionalizma tog medija.

Marković u današnjem odgovoru, objavljenom u tom listu, ističe da nikada nije potpisao podršku kandidaturu Miodraga Lekića.

On je kazao da Vujanovića i njegovu suprugu nijesu pominjali u Danu kao Čaučeskua da bi "asocirali na ružan kraj nekadašnjeg rumunskog predsjedničkog para".

"Naprotiv, htjeli smo da uvažimo Vas i Vašu suprugu. Elena je bila predsjednica tamošnje akademije nauka, a njen suprug predsjednik države od preko 20 miliona stanovnika. Eto, mi smo htjeli da vas pohvalimo, ali vama ni dobro ne valja", kazao je Marković.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније