Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 03. 2013. 13:24   >>  21:12 15

ZBOG ODLUKE SUDA

DF: Vujanović da se povuče iz kampanje

Funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević, ocijenio je da bi Filip Vujanović trebalo da se povuče iz izborne kampanje, a predsjednice Apelacionog i Vrhovnog suda i državna tužiteljka da podnesu ostavke zbog, kako je naveo, odluke Apelacionog suda da oslobodi članove narko - kartela Darka Šarića.

 

 

Medojević je, na press konferenciji kojoj su prisustvovali i članovi Predsjedništva Andrija Mandić i Predrag Bulatović, ocijenio da je Duško Šarić oslobođen da ne bi govorio o „svojim vezam sa državnim vrhom i korumpiranim vrhom policije“.

,,Pozivamo Svetlanu Vujanović, Ranku Čarapić i Vesnu Medenicu da podnesu neopozive  ostavke jer su svojim nečinjenjem u slučaju narkoklana Šarić ugrozili nacionalne interese i evropske integracije Crne Gore. DF poziva Filipa Vujanovića da povuče svoju kandidaturu za predsjednika Crne Gore jer se radi o kontinuitetu odluka i njega kao predsjednika koji je abolirao jednog od vodećih članova narko klana Darka Šarića i odluke Svetlane Vujanović da oslobodi vrlo važne članove tog narko – klana'', rekao je Medojević na konferenciji za medije, posvećenoj odluci Apelacionog suda da oslobodi Duška Šarića i Jovicu Lončara od optužbi za kriminalno udruživanje.

Medojević je pozvao na zakazivanje hitne sjednice Skupštine i Sudskog savjeta, na kojoj bi se razmatrala ova pitanja.

- Svuda u okruženju se osuđuju članovi narko - kartela Šarić, samo u Crnoj Gori pripadnici kriminalnih organizacija bivaju tretirani kao što je to juče uradio apelacioni sud na čelu sa Svetlanom Vujanović – kazao je Medojević.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније