Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 07. 2014. 10:40 >> 10:40
9

ČESTITKA ANDRIJEVICI

Đukanović: Vasojevići utkali antifašizam

Premijer Milo Đukanović uputio je čestitku predsjedniku opštine Andrijevica Srđanu Mašoviću, predsjedniku Skupštine opštine Zvonku Vukoviću, odbornicima i drugim učesnicima svečane sjednice, kao i svim građanima Andrijevice, povodom 17. jula - Dana opštine Andrijevica.

 

 

„Obilježavanje velikih datuma, kao što je 17. jul za Andrijevicu, uvijek ima istorijsku, i savremenu dimenziju. Antifašizam je trajno utkan u državne temelje Crne Gore. Vasojevićki kraj sa svojim ljudima dao je tome izuzetan doprinos. Kao i obnovi državnosti i savremenom uzdizanju naše zemlje, koja je lider u regionu u procesu evropske i evroatlantske integracije. Ponosni smo na slavnu prošlost, ali prije svega odgovorni za savremeni razvoj i stvaranje uslova za bolji život ljudi danas, okrenuti evropskoj budućnosti”, navodi se u čestitki premijer.

Đukanović je podsjetio da se za takvu obavezu treba osloniti prvenstveno na sopstvene snage, i valorizovati svoje prirodne i druge potencijale, ocijenivši da je Andrijevica jedna u nizu naših sjevernih opština koje u tome ne oskudijevaju.

„Na izmaku krize, uoči početka realizacije velikih infrastrukturnih projekata koji će, ubijeđen sam, preporoditi Crnu Goru, lokalne uprave treba da se fokusiraju na realne razvojne projekte, usklađene sa strategijom ekonomskog razvoja zemlje. Želim da vas uvjerim da ćete u tim nastojanjima imati maksimalnu podršku Vlade i svih državnih organa”, navedeno je u čestitki premijera Đukanovića.  

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније