Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 07. 2014. 16:27 >> 16:27

SKUPŠTINA OPŠTINE

H.Novi: Sjutra o skraćenju mandata

Nastavak četvrte vanredne sjednice Skupštine opštine Herceg Novi, koja je počela 20. juna, zakazan je za četvrtak, 24. jula. Na dnevnom redu je skraćenje mandata tom skupštinskom sazivu koji je iniciran iz odborničkog kluba DPS-a.

Na posljednjem skupštinskom kolegijumu postignuta je saglasnost svih klubova odbornika u lokalnom parlamentu da se održi nastavak četvrte vanredne sjednice, ali se svi nijesu izjasnili da li će glasati za skraćenje mandata. To će, prema ranijim najavama, sigurno uraditi odbornici DPS-a, SDP-a i Novske liste.

Iz SNP-a i NSD-a su ranije saopštili da će odluka zavisiti od unutarpartijskih dogovora, dok su iz NS-a i PzP-a kazali da će najvjerovatnije glasati za skraćenje mandata. 

U PzP-u će o tome odučiti večeras na Odboru, pa se još ništa ne zna. I opštinski Odbor SNP-a će večeras donijeti odluku.

Protiv su odbornici novoformiranog kluba SNP-Herceg Novi koji navode da ostaju na principijelnim stavovima kojim ne podržavaju vanredne lokalne parlamentarne izbore.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније