Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 07. 2014. 20:27   >>  20:30

ĐUKANOVIĆ

'Šarić ne može reći ništa što bi ugrozilo CG'

Crnogorski premijer Milo Đukanović kazao je danas da ga nije ni iznenadilo ni potreslo svjedočenje Darka Šarića u kome on navodi da su mu iz policije nudili nagodbu da lažno optuži Đukanovića i njegovog brata da bi dobio kraću zatvorsku kaznu.

Đukanović je podsjetio da su razni ljudi, posebno prethodnih godina, saopštavali da su od određenih struktura iz bezbjednosnoig sistema Srbije imali slične ponude za nagodbe.

„To me zaista ne uznemirava jer čak i da se neko opredijelio za takav aranžman, ne vidim šta bi mogao da kaže što bi bilo opterećujuće za Crnu Goru ili mene lično“, kazao je Đukanović odgovarajući na molbu novinara da prokomentariše svjedočenje Šarića čije djelove je objavio dio sprske štampe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније