Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 07. 2014. 11:03 >> 11:03
3

BEČIĆ I DANILOVIĆ

Nadaju se koaliciji sa SDP-om

Predstavnici opozicionih partija vjeruju da mogu postići dogovor sa koalicijom Evropsko lice Podgorice o formiranju vlasti u Podgorici, nakon što su propali pregovori Socijaldemokratske partije i Demokratske partije socijalista.

 

Nosilac liste Socijalističke narodne partije na podgoričkim izborima, Aleksa Bečić smatra da su se stvorili uslovi za formiranje vlasti u Glavnom gradu bez DPS-a.

''Dok SDP sa DPS-om očito postoje brojne nepremostive prepreke, koje su jasno vidljive iz javno izrečenih stavova lidera dviju partija, sa opozicijom je postignuta saglasnost u odnosu na ono što je bila tema razgovora. Potpuno je jasno da su se stekli svi uslovi da se u najhitnijem roku formira nova demokratska vlast u kojoj nema DPS-a'', rekao je Bečić za Radio Antena M.

Funkcioner Demokratskog fronta, Goran Danilović takođe ocjenjuje da nema potrebe za novim izborima u Podgorici.

''Ljudi su glasajući za ''Evropsko lice Podgorice'' glasali za evropsko i drugačije lice koje Podgorici ne može da vrati DPS. Mislim da je sada velika odgovornost na SDP-u, treba dobro da oslušne šta nudi opozicija i da bez predrasuda i političke arogancije, povedemo vrlo kratke razgovore i da učinimo nešto što bi Crnu Goru iz temelja promijenilo. Od Podgoričana ne treba ponovo tražiti da se izjašnjavaju jer su oni rekli da ne žele DPS '', naveo je on.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније