Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 07. 2014. 08:15 >> 08:15
1

POSJETA SKUPŠTINI

Delegacija Jermenije danas u Podgorici

Delegacija Odbora za odbranu, nacionalnu bezbjednost i unutrašnje poslove Jermenije boraviće od sjutra u trodnevnoj posjeti Crnoj Gori i razgovarati sa crnogorskim kolegama.

 


Kako je najavljeno iz parlamenta, sastanak sa članovima Odbora za bezbjednost i odbranu planiran je sjutra.

U uvodnom dijelu učesnike će pozdraviti predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Mevludin Nuhodžić, šefica Misije OEBS-a u Crnoj Gori Janina Hrebičkova i predsjednik Odbora za odbranu, nacionalnu bezbjednost i unutrašnje poslove Jermenije, Koryun Nahapetyan.

''Navedena posjeta se realizuje na inicijativu gostujuće delegacije uz podršku Kancelarije OEBS-a u Jerevanu, a u saradnji sa Misijom OEBS-a u Crnoj Gori, a ima za cilj upoznavanje sa zakonodavnim okvirom, iskustvima u sprovođenju parlamentarnog nadzora, kao i realizovanim reformama u sektoru odbrane i bezbjednosti u Crnoj Gori'', saopšteno je  iz parlamenta.

Tokom posjete, pored sastanka sa članovima Odbora za bezbjednost i odbranu, predviđeni su i sastanci delegacije sa predstavnicima ministarstava unutrašnjih poslova i odbrane, kao i predstavnicima nevladinih organizacija Instituta alternativa, Centra za demokratiju i ljudska prava (CEDEM).

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније