Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 03. 2013. 18:29 >> 18:19
6

PREDSJEDNIČKI IZBORI

VIDEO: Lekić - Vladajuća stranka napada i etiketira

Predsjednički kandidat Miodrag Lekić poručio je da će, ukoliko dođe do televizijskog duela sa Filipom Vujanovićem, dokazati da vladajuća stranka nije mogla u njegovoj biografiji da nađe niejdnu mafijaško-korumpiranu aferu.

»Vladajuća stranka, umjesto da vodi dijalog o problemima u Crnoj Gori, napada i etiketira, politiku je shvatila kao prljavi ring, a ne mjesto dijaloga, mjesto traženja istine, a Crnoj Gori je itekako potrebna istina«, rekao je Lekić na tribini u Golubovcima, prenosi agencija MINA.

On je odgovorio na Vujanovićevo pitanje o referendumu, učlanjenju Crne Gore u NATO i priznanju Kosova.

»Oko referenduma da mi saopšti na koji misli, jer su u poslednjih 20 godina realizovana dva, za zajednicu sa Srbijom i za nezavisnost. Oko NATO-a neka pročita moje tekstove, nek se malo edukuje. Što se tiče priznanja Kosova, Crna Gora je demonstrirala da je marioneta i da je pod pritiscima i ucjenama priznala državu koju nijesu priznali veći od nje«, naveo je Lekić.

Lekić je pozvao je potpredsjednika Demokratske partije socijalista Svetozara Marovića da kaže »koliko je puta u Milano išao državnim avionom privatno da se provodi u punktu rasipništva«.

On je rekao da ga je bilo »sramota da gleda crnogorsku novokomponovanu elitu koja se parama građana provodi u bahanalijama, a sve pod prismotrom policije«.

Lekić je rekao da je Milo Đukanović »šest sati bio isleđivan u Bariju zbog materije korupcionaškog udruživanja sa kriminalnim organizacijama iz regiona«.

»Ima li veće bruke od te. A Vujanović, kad je bio ministar unutrašnjih poslova, uključio je ljude iz policije da budu akteri šverca cigareta. Dobio je spisak imena iz Državne bezbjednosti, od italijanske strane, koji su plaćeni od mafijaške organizacije«, rekao je Lekić.

On je ocijenio da je dolazak šefa Direktorata za proširenje Dirka Langea u Crnu Goru, povodom afere snimak, šamar crnogorskom društvu.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније