Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 07. 2014. 08:05 >> 08:10
3

BEČIĆ PORUČIO

Odričem se funkcija, dogovorimo se!

Nosilac liste SNP-a na majskim lokalnim izborima u Podgorici, Aleksa Bečić, rekao je da njegova partija od početka ne postavlja uslove za formiranje vlasti u Glavnom gradu.

 

 

On je ocijenio da su razgovori koalicije Evropsko lice Podgorice pokazali da su sa opozicijom postigli, u kratkom roku, saglasnost oko njihove ponude za razliku od pregovora SDP-a sa DPS-om. Istakao je i kako nema pootrebe da se ponavljaju izbori u Podgorici.

„Iako je izborna lista koju sam predvodio, po gotovo nepodijeljenim ocjenama, najveći dobitnik ovih izbora, vidjeli ste da u proteklih više od dva mjeseca nijesmo saopštili njedan uslov ili zahtjev, niti nam je to namjera činiti. I da budem potpuno jasan, odričem se svih funkcija na kojima bih mogao biti, samo hajde da realizujemo izbornu volju građana Podgorice. Ovaj naš pristup je saopšten i na do sada jedinom sastanku sa predstavnicima koalicije ELP“, poručio je Bečić u intervjuu Vijestima.

Ovoliko prolongiranje finalizacije dogovora je, kako je rekao, nepotrebno "imajući u vidu sve faktore koji su poznati".

"Generalna ocjena je da komunikacija zainteresovanih subjekata, gotovo isključivo putem medija, nije primjerena značaju ovog pitanja, iz prostog razloga što ostavlja prostora da bude različito tumačena“, istakao je Bečić.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније