Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 07. 2014. 08:31 >> 08:31
1

HERCEG NOVI

Bošnjak kandidat za gradonačelnika

Kandidat za predsjednika opštine Herceg Novi biće Zoran Bošnjak, aktuelni predsjednik gradskog odbora DPS-a, saznaje Pobjeda iz pouzdanih izvora.

 

Prema informacijama tog lista, za prvog čovjeka Skupštine grada biće predložen bivši odbornik Socijalističke narodne partije, Vladimir Mračević.

Tu informaciju sinoć nijesu željeli ni da demantuju iz rukovodstva DPS-a u Herceg Novom, ali kako saznaje Pobjeda, za danas je zakazan sastanak Predsjedništva partije, na kojem će biti razmotrene opcije daljeg djelovanja, koncept i primjena nedavno potpisanog građanskog memoranduma.

Taj dokument su prošle sedmice potpisali klubovi odbornika DPS-a i SNP-a HN u kome su četiri bivša odbornika SNP-a: Predrag Anđelić, Vladimir Mračević, Zorica Gavrilović i Bogdan Kočetanović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније