Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 07. 2014. 23:18   >>  23:24 3

GO POZITIVNE CG

Večeras o platformi i zahtjevu za ostavke

Članovi Glavnog odbora Pozitivne Crne Gore upoznali su se, na večerašnjoj sjednici iza zatvorenih vrata, sa platformom za manjinsku upravu u Podgorici. Još nema informacija o tome kako su se izjasnili o platformi.

Takođe, nema informacije kako protiče rasprava povodom zahtjeva za organizovanje stranačkog kongresa i ostaku predsjednika Darka Pajovića, što je juče tražilo osam članova Predsjedništva stranke.

Podsjetimo, članovi Predsjedništva Pozitivne - Mladen Bojanić, Dritan Abazović, Dragan Ćiro Cvetković, Nikola Koćalo, Goran Đurović, Luka Rakčević, Emin Duraković i Miloš Konatar podnijeli su inicijativu za smjenu predsjednika stranke Darka Pajovića i organizovanje stranačkog kongresa u što kraćem roku, a najkasnije do kraja oktobra.

Pajović je, potom, saopštio da ovu inicijativu smatra opstrukcijom dogovora oko podrške manjinskoj vlasti u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније