Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 03. 2013. 15:53 >> 15:43

PREDSJEDNIČKI IZBORI

Bojovića podržalo oko dvije hiljade građana

Oko dvije hiljade građana do sada je podržalo kandidaturu Rada Bojovića za predsjednika Crne Gore, a potpisi podrške prikupljaće se još sjutra.

Portparol Pravedne Crne Gore Milena Bešić kazala je da će se tačan broj potpisa znati najkasnije u utorak.

„Prikupićemo sve potpise iz svih Opštinskih izbornih komisija sabrati i saopštiti konačan broj“, rekla je Bešić agenciji MINA.

Prema njenim riječima, Bojović ostaje pri stavu da neće pozvati građane koji su ga podržali da glasaju za kandidata Demokratske partije socijalista Filipa Vujanovića i nezavisnog kandidata Miodraga Lekića.

„Nijesmo razgovarali o tome da pozovemo Bojovićeve simpatizere da ne izađu na izbore“, dodala je Bešić.

Bojović je ranije kazao da ima male šanse da prikupi dovoljno potpisa kako bi se kandidovao za predsjednika države i naveo da prikupljanje potpisa ometaju neujednačen rad Opštinskih izbornih komisija, ali i brojne opstrukcije vlasti.

Za učešće na predsjedničkim izborima potrebna je podrška 7.710 građana.

Predsjednički izbori biće održani 7. aprila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније