Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

31. 07. 2014. 18:18   >>  18:29

ČESTITAO PRAZNIK

Đukanović: Švajcarska važan partner CG

Švajcarska je važan partner na evropskom i evroatlantskom putu Crne Gore, a odnosi dvije zemlje nastaviće da razvijaju na obostranu korist, naveo je premijer Milo Đukanović u čestitki koji je povodom 1. avgusta – Nacionalnog praznika Švajcarske, uputio predsjedniku Saveznog vijeća, Didijeru Burkhalteru.

 

„Koristim i ovu priliku da istaknem visok nivo odnosa između Crne Gore i Švajcarske, uvjeren da će naši odnosi nastaviti da se razvijaju nesmanjenom dinamikom i na obostranu korist. Švajcarska je naš važan partner i na bilateralnom i multilateralnom planu pružajući podršku evropskim i evroatlantskim stremljenjima Crne Gore. Istovremeno, posebno cijenimo kontinuirani i konstruktivni angažman Švajcarske u regionu zapadnog Balkana”, navodi se u čestitki Đukanovića.

Premijer je kazao i da se nada da će međusobna saradnja Crne Gore i Švajcarske bilježiti konstantan napredak i razvoj na svim poljima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније