Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

31. 07. 2014. 19:29 >> 19:34
2

VLADA USVOJILA

Za selidbu MVPEI trebaće dva miliona €

Vlada Crne Gore na današnjoj sjednici usvojila je informaciju o realizaciji projekta „Rekonstrukcija objekta bivšeg Ruskog poslanstva“, koja se odnosi na seljenje Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija (MVPEI) u tu zgradu, a za tu svrhu biće opredijeljeno blizu dva miliona eura.

 

U Informaciji se navodi da se MVPEI smješteno u zgradu koja ne ispunjava potrebne uslove za normalno fukcionisanje i koju dijeli sa više  institucija, i da se zbog toga  ukazala se potreba za njenim preseljenjem i dugoročnim rješavanjem problema smještajnih kapaciteta.

Vlada je zadužila Ministarstvo održivog razvoja i turizma, odnosno Direkciji javnih radova da izvrši prenos  pola miliona eura Prijestonici  Cetinje, na ime kofinansiranja projekta rekonstrukcije objekta Ruskog poslanstva i stvaranja uslova za preseljenje MVPEI u taj grad.

„Zadužuje se Ministarstvo održivog razvoja i turizma - Direkcija javnih radova da u saradnji sa Ministarstvom finanisja planira iznos od 1,4 miliona eura u Kapitalnom budžetu Crne Gore za 2015. godinu na ime završetka projekta rekonstrukcije Ruskog poslanstva i stvaranja uslova za preseljenje MVEPI na Cetinje“, navodi se u Informaciji Vlade.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније