Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 08. 2014. 08:26 >> 08:26
2

MILOŠEVIĆ O PREGOVORIMA

Ponuda SDP-a ponižavajuća

Politički direktor DPS-a Tarzan Milošević kazao je da je siguran u dogovor njegove stranke sa SDP-om i BS-om.

On je, bjelopoljskoj Televiziji San rekao da postoji prostor za dogovor o formiranju vlasti u Podgorici, Bijelom Polju, Baru i Pljevljima, s obzirom na dosadašnju uspješnu saradnju sa koalicionim partnerima na državnom nivou.

No, Milošević je kazao da u rukovodstvu DPS-u vlada nepodijeljeno mišljenje da je ponuda SDP-a da se većina u Podgorici konstituše podrškom manjiskoj vlasti, ne samo ponižavajuća za DPS nego i za sve za građane Glavnog grada i demokratiju u Crnoj Gori.

On je, prenose Dnevne novine, dodao da će DPS sačekati ishod pregovora u Podgorici i na osnovu toga se dalje odrediti prema koalicijama u ostalim opštinama.

Milošević je siguran da će se sve vrlo brzo definisati i da će to biti u interesu građana na ovim prostorima kao i funkcionisanja koalicija koje su u prethodnom periodu u ovim opštinama, naročito u Bijelom Polju, ostvarile zavidne rezultate.

"Siguran sam da sa našim partnerima na državnom nivou, SDP-om i Bošnjačkom strankom, s obzirom na uspješno vršenje vlasti u proteklom periodu, postoji prostor za nastavak saradnje u sljedećem periodu kao i da ćemo dobro iskoristiti taj prostor i nastaviti saradnju", zaključio je Milošević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније