Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 08. 2014. 11:51 >> 11:51
2

BOŠNJAČKI SAVEZ

Raspisati nove izbore u PG

Bošnjački savez Crne Gore pozvao je nosioca liste koalicije Evropsko lice Podgorice, Dragana Bogojevića, da pomogne samoraspuštanju Skupštine Glavnog grada i raspisivanju novih lokalnih izbora u Podgorici.

 

"Pozivajući se na poslednje izjave predstavnika SDP-a da neće dati podršku manjinskoj upravi u Podgorici zbog podijeljenosti u Pozitivnoj Crnoj Gori, pozivamo Dragana Bogojevica da svojim glasom sa svoje pozicije pomogne samoraspuštanju skupštine i bržem raspisivanju izbora u Podgorici kako bi se konačno riješila agonija ne samo u tom gradu već i u drugim opštinama", saopšteno je iz Bošnjačkog saveza.

Na taj način, kako navode, u opštinama u kojima se nije formirana vlast, omogućilo bi se održavanje ponovih lokalnih izbora na kojima bi se pojavile nove političke snage a koje su spremne da odgovore izazovima ovog vremena.

"Potpuno podržavamo gospodina Bogojevića što nije dao legitimitet neujedinjenoj opoziciji, ali ni DPS-u, i na taj način pokazao principijelnost i vrijednost svega onoga zašta se zalagao kao nestranački kandidat. Smatramo da je najbolje rješenje za izlazak iz postojeće krize raspisivanje novih lokalnih izbora u svim opštinama u kojima još uvijek nije konstituisana vlast", zaključuje se u saopštenju Bošnjačkog saveza.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније