Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 03. 2013. 10:36 >> 10:26
4

LIBERALNA PARTIJA

Popović: Ne vjerujem u pisanje Dana

Nakon odluke Glavnog odbora Liberalne partije da, na predsjedničkim izborima podrži Filipa Vujanovića, kako piše Dan, brojni funkcioneri napuštaju tu stranku.

Predsjednik partije Andrija Popović kazao je da ne bi komentarisao medijske spekulacije, naročito ako se zna odakle dolaze.

Popović je, za Skala radio, kazao da je na Glavnom odboru odlučeno tijesnom većinom da se podrži Vujanović i da se stav većine mora poštovati.

Lider liberala tvrdi da o ostavkama ništa ne zna, osim onoga što je pisao  Dan da će funkcioner LP iz Bara Đorđe Lekić, koji nije ni prisustvovao sjednici Glavnog odbora podnijeti ostavku.

"Ukoliko to uradi, LP će njegovu odluku razmotriti", rekao je Popović.

Što se tiče kandidature Vujanovća, Popović je kazao da ga liberali podržavaju prvi put, sa vjerom da ih neće razočarati u narednom petogodišnjem mandatu, bez obzira na dosadašnje krupne razlike oko crnogorskih identitetskih pitanja.

"Vujanović je kandidat vladajuće koalicije, kojoj pripada LP i valjda niko ne misli da će Liberali podržati kandidata opozicije", zaključio je Popović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније