Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 03. 2013. 13:21 >> 13:11

DEMANTI

Jasavić: Spekulacije da podržavamo Lekića

Medijske su spekulacije da će Pozitivna Crna Gora na predsjedničkim izborima podržati Miodraga Lekića, rekla je potpredsjednica te stranke Azra Jasavić.

Dnevne novine objavile su danas, pozivajući se na izvore bliskoj toj stranci, da će Pozitivna podržati Miodraga Lekića na predsjedničkim izborima.

"Nemamo komentar na medijsku spekulaciju na temu podrške bilo kom kandidatu na predsjedničkim izborima. O tome će odlučiti sjutra Glavni odbor. O odluci koju donese Glavni odbor javnost će sjutra biti obavještena. Mogu samo da potvrdim da medijske spekulacije o podršci predsjedničkom kandidatu Lekiću nije saopštio izvor iz Pozitivne Crne Gore", istakla je Jasavić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније