Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 03. 2013. 10:11 >> 11:06
14

REAKCIJA

Danilović: Sramno da Đukanović krivi Koštunicu za ubistvo Jovanovića

Funkcioner Demokratskog fronta Goran Danilović poručio je preko svog Fejsbuk profila da je sramna i ponižavajuća činjenica da Milo Đukanović ,,crta" Vojislava Koštunicu kao odgovornog za ubistvo Duška Jovanovića.

,,On, čiji su najbolji prijatelji svojom ,,dlakavom rukom" ubijali kad su i koga su htjeli! On čiji je pulen i službenik tajne policije osudjen za saučesništvo u Jovanovićevom ubistvu i leži u njegovom Spužu. On....“, napisao je Danilović.

Obraćajući se Đukanoviću preko Fejsbuk statusa, Danilović je napisao da primjećuje da predsjednik Vlade traži alibi za one koji, kako je rekao,  moguće planiraju nova smaknuća po Crnoj Gori.

„Riječ, da neko drugi, nekoga od nas prvo iskoristi ,,pa učini mrtvim" da bi mu i takvi koristili, sramno je pravdanje za potencijalni i poželjni atentat. Ja nemam dilemu! Dogodi li se, mimo Vas lično i vaših ,,zlokobnih beba" nećemo tražiti naručioca ni izvršioca“, poručio je Danilović.

Đukanović juče kazao da i Miodrag Lekić zna ko je ubio Duška Jovanovića, ukazujući na bivšeg predsjednika Vlade Srbije Vojislava Koštunicu.

,,To je bio poslodavac i Duška Jovanovića i Miodraga Lekića, to je bio onaj isti koji je nosio politički kišobran za ubistvo Zorana Đinđića, to je bio taj koji je svojom politikom kleronacionalizma Srbije onemogućavao Srbiju da stane na evropski put i to je onaj koji je svojim destrukcijama pred Briselom pokušavao da omete Crnu Goru na putu njene nezavisnosti, koji je finansirao Lekića i Lekićevo društvo da idu u Vašington da traže odlaganje referednuma, pa valjda znamo o kome je riječ“, kazao je Đukanović, na pres konferenciji povodom 100 dana Vlade. 

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније