Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 03. 2013. 15:53 >> 17:14

KOLEGIJUM

O aferi Snimak prvo nadležni Odbori

Afera Snimak ipak će prvo proći kroz Odbore za politički sistem i za antikorupciju, na zajedničkoj sjednici - ostala je pri tom stavu većina na Kolegijumu predsjednika Parlamenta. Sjednica će, kako saznaje Televizija Crne Gore, najvjerovatnije biti naredne sedmice.

 

Demokratski front i Pozitivna Crna Gora ostali su pri tome da traže da se o istrazi izjasni plenum. 

"Gotovo je izvjesno, kako je to najavila parlamentarna većina, da će se ići sa kontrolnim saslušanjima na Odborima, ali mi se nećemo zadovoljiti samo kontrolnim saslušanjem kroz Odbore, već tražimo formiranje Anketnog odbora koji bi pokrenuo parlamentarnu istragu", kazao je Mladen Bojanić iz Pozitivne Crne Gore.

Odlučeno je da se te teme rasprave nakon izbora, kako ne bi bilo zloupotreba. Na aprilskoj sjednici Skupštine treba da se razmatra i tehnički izvještaj Anketnog odbora koji je ispitivao slučaj Telekom.

 

Nevenka Ćirović, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније