Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 08. 2014. 08:15 >> 11:44
1

ŠTA SA KOLAŠINOM?

Otkazana sjednica DIK-a

Predsjednik Državne izborne komisije (DIK), Ivica Kalezić, otkazao je sjednicu koja je bila zakazana za danas i na kojoj je trebalo da se članovi tog organa izjasne o situaciji u Kolašinu.

Na prethodnoj sjednici DIK-a, 12. avgusta, zakazan je termin naredne i na njoj je trebalo da bude razmatrana informacija o tome da li je kolašinska Opštinska izborana komisija (OIK) postupila prema odlukama DIK-a.

Kako je za “Vijesti” kazao sekretar DIK-a Milisav Ćorić, predsjednik te komisije Ivan Kalezić je članove juče obavijestio da se sjednica odlaže. Kalezić nije naveo razlog za to.

"Mi smo na sjednici od 12. avgusta odredili da datum naredne sjednice na kojoj bi trebalo da bude razmatrana informacija da li je OIK postupila po našoj odluci bude održana 21. avgusta. Na osnovu te informacije DIK bi postupila u skladu sa svojim ovlaštenjima. Danas smo od predsjednika dobili obavještenje da se sjednica odlaže. Nijesmo obaviješteni ni o razlozima odlaganja, ali ni o novom datumu održavanja sjednice”, rekao je Ćorić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније