Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 08. 2014. 08:13 >> 08:13
7

ALEKSA BEČIĆ:

Samo savez SDP-a i opozicije nije prevara

Sve osim fomiranja vlasti u Podgorici od onih koji su za to dobili legitimitet, predstavljalo bi klasičnu prevaru građana, ocijenio je nosilac liste SNP-a na majskim izborima Aleksa Bečić.

Bečić je kazao da ne vidi nijedan racionalan razog za održavanje novih izbora. "Novi izbori otvaraju mnoga pitanja koja su bez odgovora u ovom trenutku i to dobro znaju oni koji sada nove izbore smatraju navdno najboljim rješenjem", rekao je Bečić za Dan.

On je rekao da je SNP u prethodnom periodu pokazao toliki stepen dobre volje i napravio nivo ustupaka koji vjerovatno nije zabilježen u novijem političkom istorijatu, a sve u cilju da konačno dođe do toliko željenih promjena.

„Tako da je ključno pitanje da li SDP odustaje od sopstvene ponude i šta je njihov zvaničan stav jer u nastupima partijskih funkcionera ima mnogo različitosti, a nakon toga bi se otvorila brojna druga pitanja“, kazao je Bečić.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније