Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 08. 2014. 08:42 >> 08:41
2

ZAHTJEVI POZITIVACA

Dogovor s opozicijom i kongres u oktobru

Većina članova predsjedništva Pozitivne Crne Gore, traži od partije da formira jasan stav sa ciljem da koalicija Evropsko lice Podgorice formira vlast u Podgorici sa opozicionim strukturama, nezvanično saznaju Vikend novine.

Takav zatjev uputilo je osam od 14 članova predsjedništva Pozitivne - Mladen Bojanić, Dritan Abazović, Dragan Ćiro Cvetković, Nikola Necko Koćalo, Goran Đurović, Luka Rakčević, Emin Duraković, Miloš Konatar. 

Ova grupa Pozitivaca će od svoje stranke tražiti da se još jednom pozovu SDP i nosilac liste koalicije ELP Dragan Bogojević da nastave pregovore sa DF, SNP i PCG.

Prema nezvaničnim informacijama Vikend novina, oni ne samo što ne odustaju od održavanja vanrednog kongresa partije, već će zahtijevati da se održi 25. oktobra, a ne 25. maja 2015. za kada ga je zakazao šef stranke Darko Pajović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније